BURSA / YILDIRIM - Dumlupınar Anaokulu

Mrt

Okulumuz Psikoljik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Esra KILAVUZ ÇALIŞKAN tüm öğrencilere sınırlar koymak etkinliği uyguladı.

Mrt

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMANI ESRA KILAVUZ ÇALIŞKAN TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN KİTAP ETKİNLİĞİNE KATILAN TÜM ÖĞRETMEN VE VELİLLERİMİZE AYRICA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZ ESRA KILAVUZ ÇALIŞKANA ÇOK TEŞEKKR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Esra KILAVUZ ÇALIŞKAN tarafından Teknoloji Bağımlılığı ile ilgili eğitim verildi.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamına Okulumuzda görev yapan Öğretmen Yazarlardan Esra KILAVUZ ÇALIŞKAN ile öğrencilerimizi bir araya getirdik. Kitap yazmanın ve okumanın önemi üzerine sohbet edildi, öğrenciler yazara kitap imzalattı ve imzalanan kitaplar sınıf kitaplığına yerleştirildi.

Ara

LİMONATA ŞENLİĞİ, PORTAKAL SIKMA, VİTAMİN ŞENLİĞİ, ÇİKOLATALI MEYVE ŞÖLENİ TÜM ETKİNLİKLERİ SEVEREK YAPTIK. SINIFLARIMIZDA MANAV STANTLARI KURDUK, AŞÇI OLDUK, KASİYER OLUP MEYVELERİ VE PARALARI TANIDIK, KUMBARALAR YAPIP TUTUMLU OLMAYI ÖĞRENDİK. YERLİ MALI HAFTAMIZ KUTLU OLSUN.

Ara

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ ESRA KILAVUZ ÇALIŞKANIN '' LEYLEK LUKİ ANNESİNDE GÜVENLE AYRILIYOR'' İSİMLİ KİTABI ÇIKTI. ÖĞRETMENİMİZ İÇİN OKULUMUZDA İMZA GÜNÜ DÜZENLEDİK VE KİTAPLARINI ALDIK. ÖĞRENCİLERİMİZE OKUMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ.

ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ. KALEMİN HEP YAZSIN GÜZEL ÖĞRETMENİMİZ BAŞARILARIN DAİM OLSUN.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Esra KILAVUZ ÇALIŞKAN tarafından tüm öğrencilerimize yönelik Psikolojik sağlamlık testleri yapıldı. Öğrencilerimiz hem Etkinliklere aktif katılım gösterdi hem de psikolojik olarak  farkındalıklara sahip oldular.

Kas

Okul Rehber Öğretmenimiz Esra KILAVUZ ÇALIŞKAN tarafından tüm öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik kitap etkinliği düzenlendi. kitap yorumları yapıldı, oyunlar oynandı ve duygular ortaya çıkarıldır. Öğretöenimize çok teşekkür ederiz.