BURSA / YILDIRIM - Dumlupınar Anaokulu

Kas

Okul Rehber Öğretmenimiz Esra KILAVUZ ÇALIŞKAN tarafından tüm öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik kitap etkinliği düzenlendi. kitap yorumları yapıldı, oyunlar oynandı ve duygular ortaya çıkarıldır. Öğretöenimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YAŞINI ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

Rehber Öğretmenimiz Esra KILAVUZ ÇALIŞKAN, tüm öğrencilere "Duygusal Farkındalık" etkinlikleri uyguladı.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RSİKLERİNİ AZALTMA GÜNÜNDE DEPREM VE PERSONEL TAHLİYE TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİK.

BAHÇEDEKİ ACİL TOPLANMA ALANINI ÖĞRENCİLERİMİZE ANLATTIK.

Ekm

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından Öğrencilerimize Rehberlik Servisi tanıtıldı.Tanışma oyunları oynandı, Kuklalar eşiliğinde sohbetler edildi.