BURSA / YILDIRIM - Dumlupınar Anaokulu

May

Sosis balonlar yapıp, paumuk şekeri yediğimiz, pamuk prenses ve palyaçolar eşliğinde dans ettiğimiz bolca eğlenip güldüğümüz bir gün oldu.

May

2021 yılında almış olduğumuz Avrupa Kalite Ödülü ve 2022 yılında Almış olduğumuz Ulusal Kalite ödüllerinin ardından,Okulumuz yaptığı başarılı projeler ve e güvenlik çalışmalarıyla birlikte 2023-2024 e twinning okul etiketi almaya hak kazanmıştır.

Proje tabanlı eğitime destek veren ve eğitimde yenilikçi tavırlarıya farklılık yaratan ve yılmadan çalışan, emek veren tüm öğretmen arkadaşlarımıza  teşekkür ederiz.

Bu muhteşem başarı HEPİMİZİN :)

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Nezihe Zeynep ESEN' in de ortaklarından olduğu E -Twininnig Projemiz okulumuzda başladı.

DÜNYAYA GÜLÜMSE

PROJE HAKKINDA

Azerbaycan, Romanya ve Türkiye ortaklı projemizde bir iletişim yolu olarak yabancı dil öğrenmenin önemini ve değeri ile ilgili öğrencilerin farkındalığını artırmayı amaçlıyoruz.Öğrencilerimize erken yaşta İngilizce öğretmek İngilizceyi sevdirmek istiyoruz.Projemizde öğrencilerimize Sayı, Renk , Hayvanlar ve aile ile ilgili ingilizce çalışmalar yapacağız . İngilizce kelimeler görseller ile sunularak ritm çalışmaları, sanat etkinlikleri  dil gelişiminde destek olması amaçlanmaktadır.

. Öğrencilerimizin dil gelişiminde kendini tanımasını hedefliyoruz

.Öğrencilerimizin farklı dillere sevgi geliştirmelerini istiyoruz

Öğrencilerimizin  küçük yaşlarda kendine ifade etmelerini sağlamak

Öğrencilerimizin değişik web2 araçlarını tanımasını sağlamayı hedefliyo

May

OKUL ÖĞRETMENLERİMİZDEN NURGÜL KURTBAŞ VE AYŞE YAZİCİ' NİN 2021 YILINDA YAPMIŞ OLDUĞU E-TWİNNİNG FAALİYETLERİ SONUCU OKULUMUZ AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.